SENESTE NYT KONCERTER
SIDSTE NYT OM DmD
Ikke helt nye nyheder:
(faktisk er de vel lidt gamle ... )
Send
denne side til en ven
HISTORIE
HVEM ER VI?
AUDIO VIDEO HVA SIR FOLK ?
DmD-SHOP
HJEM IGEN

Se de seneste Tour-fotos
De nyeste nyheder
Se det seneste DmD Nyhedsbrev

1. okt 2003
Vores nye trommeslager:

Er han stærk nok til at klare opgaven ... ?

Her er så vores nye trommeslager, Kasper Langkjær. Kasper er en ganske ung knægt sammenlignet med det øvrige orkester, kun 27 år gammel (født 7. nov 1975) - men han ser ikke desto mindre ud til at blive en rigtig god erstatning for Kasper Foss.

Kasper er opvokset i omegnen af Hjørring i Nordjylland, som søn af en god radikal lærerfamilie. Han flyttede til København som 18-årig, og gik på det rytmiske konservatorium. Han har allerede spillet med et hav af danske navne, bl.a. Poul Krebs, Keld & Hilda, og C21. Vi tror, han kan blive rigtig god for os. 

Kasper debuterer med DmD i Slagelse Musikhus ved første koncert på vores lille efterårs-TOUR - se KONCERTLISTEN


Rie tester Kaspers muskler i overarmen - kan den unge trommeslager mon klare opgaven ... ?

29. juli 2003
Vi har fået FANKLUB ... !

Vi har nået en milepæl i vores historie: Vi har fået fanklub. Og tilmed en fanklub, hvis initiativtagere består af af nogle skønne & intelligente personer, som har startet en website til støtte for os: dmdsupport.dk - vi er meget stolte af at vi har gjort os fortjente til det... ! 

Billedet viser Onkel Stanley, Rie & Klaus K. sammen med ledelsen af fanklubben - fra venstre: Charlotte Villumsen, kasserer - Sarah Kyndesen, formand & Christina Pilested, næstformand.

Se dmdsupports hjemmeside for yderligere oplysninger HER


28. juli

Vores CD-udgivelse er udsat til september ... NY single i august !

Vi har været nødt til at udskyde udgivelsen af vores nye CD til september måned pga travlhed / stress - både med koncerterne og med CD-indspilningerne. Nogen af texterne til albummet har vi været nødt til at skrive lidt om på, fordi de ifølge kapelmesterens (Klaus K's) mening ikke var gode nok - men nu ser der pludselig ud til at være håb om til en fantastisk god CD. Det er de sidste par dage væltet frem med ideer, som vi nu forsøger at få ned på harddisken - det tegner rigtig godt ... ! 

Læs flere detaljer om CD-en HER


12. maj

Er der 2 der står sammen i dansk popmusik - så er det

Brian & DmD ...

DmD's website er efterhånden ved at blive et eksklusivt mødested for alle ping'erne i musikbranchen. Se nu her vores kulturminister Brian Mikkelsen, som ved en stor konference for det danske musikliv og radio & TV, afslørede sig som skabs DmD-fan.

Det skete, da en række af musiklivets folk på konferencen (som de altid gør) kritiserede Danmarks Radio for at sende for lidt dansk musik - hvortil DR's folk (som de altid gør) svarede, at det var ikke DR's skyld - det skyldtes derimod, at der ikke fandtes nok dygtige sangskrivere i Danmark ... !

Herefter svarede Brian Mikkelsen, at han var helt uenig i den betragtning, og (med et sideblik hen til Klaus K.) at han jo selv kunne konstatere at der var sangskrivere til stede på konferencen, som havde skrevet fremragende musik, som ministeren selv havde danset og kysset (!) til i sin glade ungdom i Holbæk. Dette var jo noget af en cadeau til os ...

Så efter konferencen fik Klaus K. en lille sludder med Brian M. og her afslørede han, at det var Tøsedrengene, han havde tænkt på dengang i Holbæk - og at han personligt er en stor elsker af hele soft-pop genren herunder DmD.

Nu er det jo ikke kulturministerens personlige musiksmag, der skal brage igennem i radio & TV - Danmark er jo ikke en diktaturstat. Men vi synes alligevel, at Brian Mikkelsen (imod alle odds) er blevet en god minister for dansk musik, og vi bakker helt op om hans erklæring på konferencen om, at han vil forsøge at styrke den dansk-sprogede musik i radio & TV - og gøre noget ved den udbredte kopiering af CD-er i DK (bl.a. fra bibliotekerne), som for tiden rammer de danske musikere hårdt ... Nu må vi se, hvad resultatet bliver af det, men indtil da: - Er der 2, der står sammen i dansk popmusik, så er det Brian & DmD

Se vores sider om CD-kopiering & downloads

SIDSTE: - 10. april

Aftale om ny DmD-CD i hus 

Se de to glade herrer på billedet - det er Klaus K til venstre og direktøren for pladeselskabet RecArt i Århus til højre, Jens Ove Friis. Papirerne de skriver under på er en udgivelsesaftale om den kommende DmD-CD, som udkommer 25. august.

Jens Ove Friis - også kaldet JOF - går for at være en dygtig mand i pladebranchen - han har bl.a. stået for salget af Tøsedrengene for år tilbage - så vi er rigtig glade for den aftale. Selv om det fortsat er sådan, at vi selv skal bære den egentlige risiko (dvs. betale) for produktionen - vi håber det bedste. 

Til gengæld har JOF & RecArt forpligtet sig til at gøre deres aller-yderste for at mase vores CD ud på alle radiostationer og i alle butikker - ligesom de før har gjort det flot med deres andre kunstnere: Lis Sørensen, Allan Olsen, Gnags, Lars Lilholt, Bamse, Johnny Madsen m.fl.

Læs mere vores vores kommende CD - HER

Klaus K og Jens Ove Friis fra RecArt skriver under på den famøse udgivelsesaftale på en cafe nord for København - bemærk, der er ingen alkohol indblandet - det er seriøse folk!


21. marts

Skal Onkel Stanley have sit eget reality-show?

Vi har modtaget en lægelig bedømmelse af Onkel Stanley's forvandling fra Onkel Stanley til Onkel Darkness fra den dansk-fødte USA-professor i psykologi, Christina H. Rasmussen. Hun forslår, at Onkel Stanley får sit eget reality-show - ligesom Ozzy Osbourne - det er det eneste, der kan helbrede ham, mener professoren - læs hendes bedømmelse HER


8. feb:

Onkel Darkness er født - på Bornholm ...

Der skete noget mystisk - og uhyggeligt !! - mens vi var på Bornholm for at indspille sange til vores næste CD. Vores goe gamle Onkel Stanley forvandlede sig midt i det hele til "Onkel Darkness" - og nægtede pludselig at spille andet end heavy metal - især gamle Black Sabbath-temaer. 

Det var som om han var blevet besat af en ond ånd ... se hvad der skete HER

Læs om vores CD og de nye sange HER


24. jan
KLAR TIL DmD- 6:
Så går vi i studiet ... !

Efter 2 heftige men sjove dage i øvelokalet, er vi nu klar til at dampe til Bornholm i weekenden, hvor vi skal i studiet i uge 5 hos vores tidligere ven ;-) og kollega, Jesper Mejlvang (tidligere medlem af DmD) - i hans Baltic Recording Studio.

Nogen branche-folk vil hævde, at det mest sindssyge, et pop-orkester kan foretage sig lige nu, er at lave en CD - (pga. det syge CD-salg). Men det gør vi altså - der skal jo ske noget! Vores dejlige fans har forhåbentlig heller ikke noget imod at høre nogen nye sange. 

Vi har nu øvet en række måske spændende sange, med bl.a. titler som: "Nu kan det kun gå fremad", "Se ind i spejlet", "Skabt til meget mere" og "Mister Spåmand". Sangene er skrevet af Klaus K med hjælp fra Stanley & Jazzy H. fra Hustlerne.

Holdet består af DmD's sædvanlige profiler - plus vores nye trommeslager, Kasper Foss & vores tidligere trommeslager, Jan "Direktøren" Sivertsen. Så det er et rutineret hold på alle måder - det skal nok blive ganske muntert ... og en røget sild blir der vel osse plads til!

Instrumenterne er pakkede efter øvning - DmD er klar til afgang. Bagerst fra venstre: Oberst Bolvig, Rie, Kasper Foss, Steffen Q, Onkel Stanley - foran: Klaus K. & Jan "Direktøren" Sivertsen.


6. jan
Uheldene hagler pludselig ned over os:

Klaus K. midlertidig ukampdygtig

Næppe var Onkel Stanley vendt hjem fra hospitalet - en blindtarm fattigere - før hans kollega Onkel Tjelly alias Klaus K. måtte en tur samme sted hen, dog af knap så alvorlige årsager.

Uheldet skete, da han var på besøg hos nogen naboer lørdag aften, hvor der blev udskænket en del spiritus. Det skal her kort nævnes, at Onkel Tjelly rent undtagelsesvis ikke holdt sig tilbage. På et tidspunkt da selskabet var temmelig opløftet, ville vores kære Onkel trække lidt frisk luft, men han overså, at naboerne var igang med en ombygning af terrassen - så da han åbnede terrasse-døren, trådte han ud i fri luft - og vrikkede om på sin fod, da den nåede jorden 60 cm længere nede.

En hurtig tur til skadestuen viste, at foden ikke var brækket men kun forstuvet. Der forestår nu nogle dage (forhåbentlig) eller uger (forhåbentlig ikke) med foden i bind og krykker, da Klaus er ude af stand til at støtte på den.

En mærkelig ting ved dette uheld, er at Klaus K. & Jazzy H. efter nytårsdag netop var gået igang med at skrive en slags nytårstale-text til en sang til det nye DmD-album med titlen: "Nu kan det kun gå fremad" ... hmm. Sådan skal man nok aldrig sige ... send Klaus K. et par trøstende ord i vores FORUM

Klaus K. foran flyglet med foden i bind og krykker ...

15. dec: Se referat af generalforsamling & julefrokost 2002 i DmD - HER

26. nov.
Onkel Stanley fik blindtarmsbetændelse:
Måtte opereres i huj & hast ...

Forskrækkelse i DmD: Onkel Stanley blev søndag aften kørt babu-babu på hospitalet efter to døgns voldsomme mavesmerter, som viste sig at være blindtarmsbetændelse. En yngre travl vagtlæge, som besøgte Stanley lørdag, mente ellers at sygdommen var en virus, og gav vores syge onkel panodiler - men det hjalp naturligvis ikke på blindtarmsbetændelsen, så en ny vagtlæge måtte tilkaldes søndag - og han sendte omgående Onkel Stanley på Hvidovre hospital. Bedre sent end aldrig, kan man sige ...

Natten til mandag blev blindtarmen fjernet - den mest betændte blindtarm personalet på Hvidovre havde set i mange år, sagde de - hvilket bekræfter, hvad vi andre godt vidste: At onkel Stanley er en sej fyr, der ikke piver over småting - han bliver aldrig medlem af hypokonderklubben (selv om han sikkert gerne ville, da han jo er noget af en selskabsløve ... )

Onkel Stanley med sit nye ar i sygesengen på Hvidovre Hospital efter den vellykkede operation. I live og glad nok - men lidt træt ...
Mandag aften var alt OK med onkel Stanley :-)  selv om han var lidt groggy, da Klaus K. & Pastor Qwist besøgte ham. Men har er på benene igen om et par dage, siger personalet på Hvidovre. Og hans humør er fint ... så alt er sådan set skønt :-)

Pastor Qwist trak straks i lægekitlen for at være sikker på, at der ikke var sket flere lægefejl ...

Se hvad der skete i: Dr. Qwist's overlæge-skole
------------------------
 
 

Mystisk: Onkel Stanley har fået enestue - den eneste sengestue i det strenge danske hospitalsvæsen, hvor det er tilladt at ryge ...

7. nov.
DmD på Langelands festival i 2003 ... !

Jamen - sikke det kører for os ... ! Efter flere års venskabelige tovtrækkerier mellem Langelands festivalens direktør, Jens Møller Andersen og os lykkedes det endelig at nå til enighed - sådan at vi kommer på festivalen i 2003. Vi er rigtig glade for den aftale. Det er nemlig 6 år siden, vi sidst spillede på Langeland.

Det blev offentliggjort på et pressemøde på i København, hvor festivalens initiativer blev fremlagt. Der vil bl.a. være revy for første gang - Græsted Revyen vil lave 10 forestillinger. Andre navne på Langeland bliver Shu-bi-dua, Peter & De Andre Kopier, Bubber og en lang række navne, som endnu ikke er klare. Festivalen donerede også 200.000 kroner til Rigshospitalet - penge som går til syge børn i DK.

Aftalen med Langeland er et gennembrud for os i vores bestræbelser på at få vores musik ud i hele landet. - Vi forhandler for tiden med mange andre arrangører om vores koncerter i 2003, og i løbet af 3 uger vil der ligge flere aftaler klar. Hyg dig i indtil da med de mange fotos fra vores koncerter i 2002 - se TOUR-FOTOS


DmD med skuespillerne fra Græsted-revyen, som også skal på Langeland. Vi fik ikke fat i alle deres navne, men kvinden ved siden af Klaus K. hedder Louise og bag ham er det textforfatteren Gunvor Reynberg
Pressemøde på restaurant Cassiopeia i Planetariet: Klaus K, Stanley & Rie sammen med Langelands-festival-direktør, Jens Møller Andersen
 Rie, Langelands konferencier Hans Otto Bisgaard, Klaus K, Bubber & Morten Carlsson, DR.

27. okt.
Tak for en fantastisk TOUR 2002 - vi ses i 2003 ... !
HALLO - der har været fest på TOUR 2002. Vi spillede 40 koncerter for ialt 200.000 mennesker, og uden én eneste dårlig oplevelse. Enten er vi blevet rigtig gode - eller også er vores publikum. Det var helt fantastisk for os - og det vil vi gerne sige TAK for. Nu går vi i vinterhi og færdiggør vores nye sange, som vi håber kan udkomme på CD, når vi starter TOUR 2003 i april. I mellemtiden kan du lytte til en smagsprøve af  En dejlig morgen fra vores nye materiale. Hold øje med vores website - vi uploader stort og småt indtil da - og check vores FORUM. VI SES.

PS: Hvem er den frækkert, der har listet sig ind bag Klaus K. på ovenstående foto? Ganske rigtigt: Vores tidligere trommeslager Jan "Syre" Sivertsen, som spillede percussion med os i Pumpehuset. Og hvem ved? Måske skal han spille lidt med os igen i 2003? Måske. Hvis han har råd ... ;-)  Det bliver sandelig spændende at se ...


Sommer-sæsonen er slut:

Fantastisk respons på vores Tour 2002 !!

Vi har fået en hel fantastisk god respons på vores koncerter rundt omkring på festivalerne i løbet af sommeren - først og fremmest fra publikum, som har bestormet scenerne i tusindtal - men også fra arrangører & bookere, som allerede er begyndt at reservere DmD til 2003.

Læs publikums mange flotte kommentarer i vores normale FORUM - og i vores FORUM - anmeldelser.

Vi har nu kun en håndfuld koncerter tilbage - se koncert-listen - inden vi går i vinterhi. Og vender frygteligt tilbage i foråret 2003 med en håndfuld nye (og forhåbentlig gode) sange .... 

OBS: - Nyt radio-interview med Klaus K. - lyt HER

Rie foran publikum på den smukke og meget vellykkede Varde Open Air 27. juli 2002 ...


17. august
SKANDERBORG VIL HAVE OS IGEN I 2003

Vi har idag modtaget følgende mail fra lederen af Skanderborg festival, JP Andersen - en mail vi blev meget glade for: 

Kære Danser med Drenge
1000 tak for at I gav vores publikum endnu en overdådig oplevelse! Jeg vidste at I kunne stå op imod "Suede" på den anden scene. Måske skal vi prøve igen til næste år ?
Festlig hilsen JP Andersen

Baggrunden er, at vi var meget nervøse for, at vi ikke kunne holde på publikum, når et verdensnavn som Suede skulle spille samtidig med os. Vi havde simpelthen præstationsangst. Det viste sig at vi tog sorgerne på forskud - vores dejlige publikum blev og gjorde det til en DmD-fest. Tak for det! Og nu har vi så scoret næste års første koncert-aftale - er det ikke skønt?


3. august
EFTERLYSNING:

Vores bagtæppe er blevet stjålet ...

Hjælp os med at finde det - 
DUSØR UDLOVES !!

Vores bagtæppe er forsvundet fra vores lejr på Samsø Festivalen 21. juli - og det er lidt af en katastrofe for os. Vi vil meget gerne have det igen, og udlover 3 koncertbilletter i dusør til den, der kan bringe os det tilbage.

Læs mere HER


Sommer-aktiviteter:

Nye sange begynder 
at tage form ... :-)

DmD ligger sandelig ikke på den lade side i sommervarmen. Vi er i fuld gang med at skrive nye sange & prøve dem af. Forhåbentlig kan vi glæde os selv og vores dejlige fans med at få dem ud på CD engang i 2003. De indledende manøvrer foregår i et dejligt gammelt bondegårds-lignende sommerhus, "Stubbehus" i Asserbo ved Frederiksværk, hvor Steffen & Klaus K. forsøger at konstruere en akustisk guitar-basis til sangene ... i pauserne spiller udkæmper Steffen & Klaus' datter Anna Laura på 7 dramatiske slag i det interessante kortspil, Fisk.


Et slags guru-besøg:

Midt i det hele fik Klaus K. et meget inspirerende besøg af sin 12 år yngre halvbror, Suvaco, som er buddistisk munk i England. Han har ligesom Klaus K. gået på kostskole i Sorø, men er vokset op  under navnet Norman i Italien sammen med deres fælles far. I 20-års alderen besluttede han sig for at blive munk, og gik herefter 4 år på munkeskole i Thailand, inden han rejste til et stort kloster i England, hvor han nu står for munkeordenens ejendomme.

Den buddistiske filosofi, som munkene efterlever, går ud på at frasige sig alt jordisk gods og leve efter nogle ganske hårde regler (set ud fra vores synspunkt) - han må ikke eje eller bruge penge, og han må ikke spise efter klokken 12 middag, MEN han må heller ikke nægte at modtage visse bud fra sin familie - hvilket medførte, at de 2 brødre så fodbold-VM i TV sammen ... 


26. maj
Et lille topmøde med
Uncle Brian ...

Vi fik en hyggelig lille sludder med Jelling Festivalens topnavn, Brian Ferry, som skulle spille lige efter os på festivalens store scene lørdag aften. 

Vi havde tidligere på dagen sagt til chefen for hans mange security-guards, at hvis Mr. Ferry havde lyst til at mødes med Danser med Drenge og blive fotograferet med os til vores website, så skulle han være inderligt velkommen - idet både Rie & onklerne er store Ferry-fans. Vi fik det svar fra Ferry's manager, at det kunne der overhovedet ikke blive tale om ... vi kunne ikke engang komme til at tale med hans manager.

Men efter at have hørt vores optræden fra sin påklædningsvogn lige bag scenen var Ferry selv af en anden mening - så kort før han skulle på scenen spurgte han højt ud i flokken af arrangører, managere & bodyguards: "Where is the band that just played? The band with the website?" - og vi (Rie, Stanley & Klaus K.) fik lov at gå forbi jernringen af bodyguards og hilse på Ferry. Han viste sig at være et fint & ydmygt menneske (som mange store kunstnere er) - og sagde at han var beæret - "honoured" - over at blive fotograferet sammen med os. "I lige måde," sagde vi og udnævnte ham straks til at være "Uncle Brian", hvilket han var helt indforstået med ... "Good luck with your work," sagde han inden vi skiltes. Det var en fin oplevelse ...

Rie, Stanley, Brian Ferry & Klaus K. fotograferet bag den store scene på Jelling Festival, kort før Ferry's show. Han medbragte på Jelling et helt eminent 12 mands-orkester med bl.a. den legendariske engelske guitarist, Chris Spedding ...

OBS: Se de andre fotos fra Jelling Festival. Se fotos fra Hadsten & Herning HER

Se publikums kommentarer til weekendes koncerter i vores FORUM

De nyeste nyheder

20. april
En stor fredag aften:

24.000 mennesker så DmD ved Tivoli's åbning ... !

Det var en stor oplevelse & ære for os at stå på Plænen foran 24.000 mennesker  på Tivoli's åbningsdag. Selv om det var bidende koldt klokken 22, da vi gik på, lykkedes det hurtigt at få varmen - for publikum skrålede med på stort set alle vores sange. Det var smukt at høre på - tak for det. 

Det var flere små overraskelser i løbet af aftenen. Vi blev introduceret på scenen af go'e gamle Jørgen de Mylius - og i "Hvorlænge vil du ydmyge dig" dukkede Jazzy H. (tidl. Østkyst Hustlers) uventet op som rapper, og fyrede den rap af, han selv skrev til os for 9 år siden. 

Hele showet blev optaget af TV-kanalen DK4 til et større program om os, der bliver vist vinteren 2002. 

Se fotos fra Tivoli HER
- og evt. kommentarer i vores FORUM.

Nogle fans gav Rie et stort "I love you"-hjerte, som hun satte fast på mikrofonstativet - i baggrunden onkel Stanley ved keyboardet ...

15. april

Så er det officielt:

Vi åbner Tivoli med bulder & brag fredag 19. april - kl. 22.00

Ved et pressemøde på Restaurant Promenaden i Tivoli i dag blev navnene på årets bands & solister til Tivolis fredagsrock-arrangementer afsløret. Vi er i år kommet i selskab med bl.a. Gnags, Saybia, Mats Ronander, Andrew Strong, Christian, Gowgirls, Savage Rose, C.V. Jørgensen, Nikolaj Steen, Jupiter Day, Shu-bi-dua & mange flere. 

Vi mængede os som sædvanligt med vores dygtige kolleger og fik taget fotos af nogen af de nye stjerner på pophimlen ...

Og så håber vi bare på godt vejr fredag ... 7-9-13

3 onkler (herover) - Onkel Sammy erkendte med det samme, at også han måtte fotograferes med sine med-onkler, Onkel Stanley & Onkel Tjelly. James Sampson har ligesom Saybia haft stor succes med sit debut-album, som efter vores opfattelse rummer en rigtig fed udgave af nummeret, Dream On - og har dermed bevist, at han er stjerne for mere end én aften. James slutter Fredags-rock sæsonen i Tivoli i september.
Saybia - de nye fynske stjerner. "Sig mig, er I klar over, hvor god promotion det kan være for Jer at blive fotograferet til vores website?", spurgte Klaus K. - "OK, så må vi hellere gøre det ..." sagde Saybia's Søren Huss (bagest med langt hår) med et grin, da vi mødtes med dem ved pressemødet. Saybia har mega-succes med udsolgte koncerter overalt og stort CD-salg med deres flotte 70-er inspirerede sange ...
De kommende stjerner (herunder) - Vi blev hurtigt enige med vores unge dygtige kolleger i Jupiter Day om at vi skulle lave en fanklub for Sony's tidligere direktør, Jan Degner, som de sætter lige så stor pris på som vi gør. Jupiter Day er ligesom Saybia fra Fyn (det er en hel epidemi) - de spiller på Plænen 3. maj ...

12. februar
En glædelig overraskelse:

Jubi - vores Live-CD har nået break-even ... !

Jamen - hvor er det skønt altsammen ... ! - Vi blev i dag ringet op fra vores pladeselskab, Bonnier Music, som fortæller, at vores LIVE-CD har nået break-even- altså: Den har nu solgt så mange eksemplarer, at vores (og Bonniers) udgifter er dækket ind. Tak for det - alle Jer, der har købt CD'en ...!

Og det er noget, man som musiker skal være glad for i denne tid, for det er rigtig svært at sælge CD'er for tiden. Mange danske CD'er har givet underskud igennem de sidste 2 år.Og det at ligge nummer 1 på hitlisten dækker i perioder over et salg på sølle 500 eksemplarer ugentlig. (Til sammenligning: I midten af halvfemserne var en CD dårligt nok på hitlisten hvis den solgte 1000 eksemplarer ugentlig).

Sådan er realtiteterne - og så kan man jo gætte på, hvorfor det er sådan. Mon ikke det skyldes, at folk stadig kan få musikken gratis på tjenester som Kazaa, Gnutella, Usenet osv. ?? Det tror vi. Læg dertil, at danskerne er blevet rigtig glade for at kopiere CD'er i stedet for at købe dem. Til skade for musikbranchen - og selvfølgelig også for os.

Men - nu skal træerne jo heller ikke vokse ind i himlen: Når det kan lykkes at nå breakeven på en Live-CD som vores efter kun 3 måneders salg, skyldes det først at fremmest, at den har været meget billig at lave - så vores succes dækker over et salg på "kun" 4.000 solgte eksemplarer. Der er stadig ca. 1000 eksemplarer tilbage af vores Live-CD - du kan med andre ord stadig nå at købe et eksemplar - her i DmD-shop
 
20. januar

Vellykket kostskole-koncert

Vi spillede rigtig fed kostskole-koncert (når vi selv skal sige det) i weekenden på Sorø Akademi's kostskole. 

Eleverne var pænt oppe & køre - og brølede med på vores sang "Vi skal nok få gjort en mand ud af dig" fra vores 1. CD, som vi havde taget på repertoiret, fordi den bliver brugt ved skolens invielses-ritual for de nye elever. 

Se fotos fra koncerten (& middagen)  HER


6. februar

DmD's SPIL-SELV-SKOLE: (G /B # Eb7 FæMol  £ og alt det dér...) 

Becifringer til vores sange uploadet

På utallige opfordinger fra indlæg i vores forum uploader vi nu et par becifringer til de mest efterspurgte sange. 

Det er ikke nemt at skrive sange ud på den måde - og det er ikke engang sikkert, det kommer til at lyde særlig godt, når man spiller det - men her er altså:

Er der nogen i himlen - becifringer
Aldrig undvære dig - becifringer

Lad det klinge smukt ud over det ganske land!

OBS: Det er kun en test, så vi kan se hvor stor interessen for becifringer er. Vi har ikke tænkt os at uploade alle sange med becifringer - dels for det er meget besværligt - dels fordi vi forestiller os, at vi måske en dag kan lave en lille extra klatskilling til støtte for vores vaklende økonomi på at få lavet en rigtig nodebog med texter, becifringer, noder (& ikke mindst tegnsprog & gestik ;-)) - så alle kan lære at spille vores sange, som vi mener de skal spilles. 


25. december

Radio-hit uploadet ...

På mange opfordringer i vores forum har vi uploadet en stump af vores sang "En dejlig morgen" - fra filmen "Min søsters børn", som er blevet et pænt radio-hit på P4 i løbet af de sidste 2 måneder. Sangen findes i fuld længde på soundtrack-CD'en til Min søsters børn - og vi har sikret os, at den også vil udkomme på den næste DmD-CD, som vi håber på at kunne færdiggøre engang i 2002.

Hør sangen - her i Studiet
Steffen, Stanley, Rie & Klaus K. efter koncerten i Hørsholm Skøjtehal.
24. november

Mini-koncert ved Ishockey-kamp

Vi spillede fredag aften en lille hemmelig koncert unplugged, som blev vist i TV-Zulu. 

Koncerten var samtidig optakt til ishockey-matchen mellem Rungsted & Rødovre i Hørsholm skøjtehal, hvor Stanley & Klaus K. har tilbragt mange timer i deres ungdom med at følge de lokale helte fra "Rungsted Cobras". 

I pausen blev de 2 onkler interviewet af TV-stationen om kampens forløb - og om vores nye Live-CD. Rungsted vandt kampen 5-1 og ligger nu på en sikker førsteplads i 1. division.


22. november
DmD-sang i "Stjerne for en aften"

32-årige Sanne Jensen fra Brøndby Strand leverede en meget powerfuld version af vores sang, "Er der nogen i himlen?" i DR's Stjerne for en aften, som har givet bølgeskvulp rundt omkring. Mange folk har i ugens løb ringet op til DR - de synes Sanne burde have vundet. Men hun fik kun 2 points af dommer Jesper Leisner (fra det tidligere 80'er band Rocazino), og måtte derfor nøjes med 2.-pladsen. Vi sendte Sanne et eksemplar af vores "Live 2001" som tak og anerkendelse af hendes indsats.


Endnu en  DmD-sang udkommet i udlandet:

Hør vores:  "Aldrig undvære dig" - på spansk

Utroligt: Danser med Drenge er ved at blive en exportvare: Vi har netop fået tilsendt en CD fra Universal Music i Spanien med den spanske kunstner, Sergio Dalma. En af sangene er vores "Aldrig undvære dig" (fra POPSAMLING), som på spansk hedder "Padre Nuestro" - den er oversat af Sergio Dalma's producer, Miguel Gallardo, som i første omgang faldt for sangen, og bad os om lov til at oversætte den. 

Begge de 2 spaniere hører ifølge musikforlaget, Alondra Music til de store navne i spansk musik - Miguel Gallardo har vundet flere Grammy'er og Sergio Dalma's tidligere CD-er har solgt i millionklassen, både i Spanien, Portugal & Latinamerika. 

Klik & hør "Padre Nuestro" -den spanske version af "Aldrig undvære dig": 

med RealPlayer   -   med MediaPlayer

[Hvis det ene link ikke spiller - så prøv det andet ...]

- Hør også den go'e gamle original-version af"Aldrig undvære dig":

med RealPlayer   -   med MediaPlayer

-------

Det er anden gang i løbet få måneder, Danser med Drenge har fået en sang ud i udlandet - så det går jo strygende ..!! I sommer udkom "Vi går gennem mørket" fra vores 2. CD i Sydafrika - på afrikaans - med sangeren Leon Ferreira.

Hør den sydafrikanske version af "Vi går gennem mørket"HER
- hør vores version HER

Så.... watch out, Aqua .... her kommer DmD ...!

De nyeste nyheder

22. november
Det søde KNÆK ...  Det var med bævende hånd, at Klaus K. for første gang i sit liv tog fat i døren til kiropraktoren for at få repareret sin elendige ryg. Men det viste sig at være en dejlig oplevelse - som nu har afhjulpet de smerter, som en hær af læger, akupunktører, naturbehandlere & et narkoman-agtigt pilleforbrug ikke kunne få bugt med. Og Klaus K. kan igen gå oprejst som en normal person uden at nogen tror, han er en parodi på Dronning Ingrid kort før hendes død ... 

Billedet th. viser kiropraktor Birgitte Holt, Lyngby, med et instrument, som kunne ligne en rystepudser (heldigvis uden sandpapir) som opbløder hans hårdt opspændte ryg-muskulatur. Der skulle også adskillige knæk i ryg og nakke til. Og nu er alt skønt - indtil videre, må man vel sige ... fotos er taget af kiropraktor-klinikkens sekretær, Dorrit Wested, som iøvrigt har en fortid som kanon-fotograf.


20. november

Webmaster syg

Vores webmaster Klaus K, er blevet syg. Han har fået meget ondt i ryggen (eller er det måske længere nede, det gør ondt? ;-))) - og han har derfor ikke været i stand til at opdatere webpagen helt så ofte som normalt. Han har forsøgt at holde sin sygdom skjult for offentligheden i to uger, men nu er smerterne blevet så voldsomme, at sandheden må frem:

Siden vi deltog i Allerød Vinhandels vinsmagnings-party forrige lørdag (se længere nede af siden) - hvor vi stod og skrev autografer på CD'er i fire timer, har Klaus K. hverken kunnet stå, gå, sidde eller ligge uden store smerter. Den eneste stilling, han befinder sig nogenlunde i, er en stilling, som får ham til at ligne vores gode gamle Dronning Ingrid kort før hendes død. Han udtaler selv: Av ... ! (i mange forskellige tonearter)

Han har forsøgt alle slags behandlinger, læger, præster & akupunktører osv. - og mange slags medicinske hjælpemidler lige fra epo til varme grødomslag, uden at det har hjulpet. Næste trin er en kiropraktor, som vil forsøge at knække hans ryg på plads 12. november klokken 11.30 - vi håber det bedste og undskylder den kedsomhed på siden, som hans sygdom har forvoldt ... vi vender snarest tilbage med nye oplysninger om sagen.

Hilsen Webslaven - Danser med DrengeBilledet viser drue-direktørerne, Palle Bech & Erik Jacobsen med deres respektive afkom, Tobias & Mette - samt De gamle Onkler. Rie var også til stede, men skulle hjem til familien, inden vi fik kameraet frem ...
30. oktober

Danser med druer

Vi besøgte i weekenden vores venner i Allerød Vinhandel, hvor Onkel Stanley ind imellem optræder som medhjælpende hustru og diverterer med sin store viden om diverse alkoholiske drikke.

Vinhandelen havde inviteret os til vinsmagnings-party - samtidig med at vores CD'er blev solgt ved arrangementet. Det gik ganske strygende - gæsterne nærmest flåede varerne ned fra hylderne - både vin & musik.

Drue-direktør og medindehaver af Allerød Vinhandel, Erik Jacobsen udmærker sig iøvrigt ved at have spillet center på Rungsted Ishockeyklubs 1. hold i sine unge dage - og ved at være omtalt i en DmD-sang, nemlig "Det gamle Slæng" fra vores 3. album ...


21. oktober
Hårdt-arbejdende pop-orkester:

"Live 2001" er på vej ...

At være popstjerne er sandelig ikke, hvad det har været ...  ;-) - nu har vi også prøvet at samle vores CD'er selv. Vi havde en rigtig hyggelig weekend med at samle 500 CD'er til DmD-shop, for at vi kunne få Live-CD'en ud mandag & tirsdag til de ca. 300 forudbestillinger, der lå i shoppen.

Alle coverne, CD'erne og plastikhylstrene er imidlertid blevet leveret til os fra Sverige som løsdele, og da alt andet havde lukket, måtte vi  selv springe til. "Det er næsten som at klippe julestads," mente Steffen ...

Du kan derfor nu få en Danser med Drenge-CD, håndsamlet af bandet selv - med 15% rabat indtil 25. oktober - i DmD-shop

Rie, Steffen og Steffen's kæreste Gitte i færd med at putte covere & CD'er i plastikhylstre på "Live 2001".


29. september

Her er vores nye pladeselskab - Bonnier Music A/S:
 

Vores Live-CD er på lager 19. oktober

Så er det officielt: Selskabet, som skal sælge vores "Limited Edition" Live-CD 2001 i 5.000 nummererede eksemplarer, bliver en del den store svenske medie-koncern, Bonnier. 

Bonnier-koncernen ejer ud over pladeselskabet Bonnier Music DK A/S, også en lang række blade og magasiner, bl.a. Dagbladet "Børsen", Fogtdals Magasiner - og svensk TV-4. Så det er et absolut passende selskab, vi er kommet i ;-)

Vi skrev kontrakten under fredag med direktør Cai Leitner (han er nordmand) og hans stormtropper, som siger, de vil løbe panden imod en ny mur hver dag for at sparke Danser med Drenge-CD'er ud i butikkerne. 

Planen er nu, at CD'en skal releases til butikkerne 25. oktober - men den ryger på lager allerede 19. oktober, hvor vi vil tage os af forud-bestillingerne (med de lave numre) som vi har lovet. 

Vores nye samarbejdspartner og os på Bonnier Music's kontor i København. Fra venstre: Steen Mathiesen, Cai Leitner, Lene Munch alle Bonnier, Oberst Bolvig i civil, Christina Klein, Bonnier - plus Rie & Klaus K.
5. september
Vi laver musik til filmen "Min søsters børn"

Vi har rygende travlt lige for tiden - idet vi er ved at færdiggøre vores nye hit (håber vi ;-), "En dejlig morgen" til den nye udgave af filmen "Min søsters børn", som kommer op i biograferne i efterårsferien. Det er en hurtig, glad salsa-inspireret sang, skrevet af Klaus K. - med text af Klaus K. og Morten Trier (også kendt som Jazzy H).

Filmen, som ser ud til at blive rigtig sjov, er instrueret af Tomas Villum - skuespillerne er bl.a. Peter Gantzler, Lotte Andersen, Birthe Neumann, Niels Olsen & for at det ikke skal være løgn Klaus K. hustru, Wencke Barfoed - plus en masse skønne unger. 

Samtidig laver vi også et andet nummer, "Jeg lover dig succes", som ikke kommer med i filmen, men som kommer med på filmens soundtrack-CD - filmen har  premiere i efterårsferien. Begge DmD-sange kommer også med på vores næste studie-CD, som vi er ved at skrive på nu - og som vi forventer udgivet ca. marts 2002. 

Vi er også i gang med at færdiggøre mixningen af vores Live-CD - der var lige sket en lille fejl, idet vi blev så euforiske over at høre, hvor smukt Rie synger, at vi glemte at sikre os, at man også kunne høre Klaus K.s bas. Så vi har været nødt til at mixe et par af numrene om - men det har nu ikke taget modet fra os, så vi fortsætter ufortrødent.

Live-CD en udkommer i sidste uge af september - du kan hente en gratis MP3 af "Grib Chancen" fra CD'en - og forudbestille dit eget nummererede eksemplar til special-pris  HER


30. august
DmD i studiet: Det er bare hårdt arbejde ... 

Vi er i fuld gang med at gøre vores Live-CD klar til udsendelse - dvs. udvælge numre, lave lyd på de enkelte instrumenter - og mixe numrene sammen. Det hele foregår under kyndig ledelse af studie-direktør, Jesper Bo Nielsen (tidligere trommeslager i 80-erne bandet "Rocazino") i Mox Studio i Vanløse. 

Direktør Nielsen har meget stor erfaring i at lave den slags, så han mener egentlig ikke der er nogen grund til at Danser med Drenge er til stede i Mox Studio, mens han arbejder - men vi ved ikke hvad vi ellers skal lave, så vi prøver at underholde os selv i studiet, så godt vi kan - hvilket sætter den stakkels mands tålmodighed på en stor prøve. 

Vi forventer Live-CD'en klar i slutningen af september. Du kan stadig nå at forudbestille dit eget nummerede eksemplar HER

Klaus K. prøver at slå sin personlige rekord i at bære Rie på tid (47 sekunder) - det lykkedes desværre ikke dennegang .... imens direktør Nielsen ta'r sig til hovedet.


19. august

Stort Radio interview med DmD ...

Vi har modtaget et færdigklippet interview med os selv fra Radio Victor i Esbjerg, som vi har uploadet til (forhåbentlig) glæde og gavn for vores publikum i resten af landet. Der er både noget at grine af og græde over - og Oberst Bolvig fortæller lidt om sin honnør-albue. Interviewet er stort - og er derfor delt i 5 dele, sådan at man også kan høre det med en mindre god internet-forbindelse - hør interviewet HER


13. august:

Skanderborg: Op med hænderne allesammen ... 
 

Fantastisk koncert: - Det var en utrolig oplevelse for os at stå på Skanderborg Festivalens Bøgescene søndag eftermiddag - se alle fotos fra weekenden - bl.a. Assens og Esbjerg - HER


august 2001:

600 MP3 downloads på en dag :

Juhuu - CD-bestillingerne vælter ind ...!

Hold da helt op - over 1200 personer har nu downloadet vores MP3 af Grib Chancen fra Kolding-koncerten - og forudbestillingerne til vores Live-CD vælter ind. Den dag, vi slap Grib Chancen fik vi 58 nye bestillinger. Vi har nu over 200 forudbestillinger til de lavest nummererede eksemplarer af vores nye Live-CD. Herligt.

Du kan stadig nå at være med. For download og forudbestilling - se længere nede ...


3. juni
 
Så er vi i festival-
humør ..!

Så kører den deruda med festivaller gennem sommeren over hele landet - vi var på Skive Beach Party i weekenden i pinsen - wauw for en fest ... ! 

Konferencier Jacob Haugaard & Rie under Danser med Drenge's optræden på Skive Beach Party fredag aften ...


Dagen efter stod den på Tarup-Centeret i Odense. Se vores TUR-fotos

31. maj

DmD website på flere fremmedsprog

Flere af vores udenlandske besøgende har spurgt, om vi ikke kunne oversætte vores website til engelsk, så vores ikke-dansk talende fans osse kan følge med (vi har efterhånden nogen stykker, både i US, Australien, Holland, Spanien & Tyskland). Vi har straks svaret igen med at få oversat Danser med Drenge-historien & Tøsedrenge-museet til Australsk - af en dansk udvandrer, Hans K. Rasmussen, som er  stor fan af Både Anne Dorte Michelsen, Tøsedrengene & Danser med Drenge, og som har boet i Sydney, siden har var barn - 

 ... se den australsk / engelske udgave af  Danser med Drenge Historien


Se Hans K. Rasmussens website HER.

Endvidere - meget interessant - har vi fået oversat vores forside til formfuldendt Hajdu-tetjensk - en bjerg-dialekt fra Tetjenien. Kun ganske få personer i verden taler dette uddøende sprog (om nogen overhovedet - ud over vores oversætter, som hedder Bogdar Utjimartj) - han har via tegnsprog & signalflag fortalt os, at sproget i forrige århundrede brugtes blandt fårehyrderne i de tetjenske alper, og at der også findes tetjenske får, som kan forstå enkelte stavelser af det ... hmm. Nåh, - det kan være, vi har misforstået et par tegn eller tre, men sproget  har en vidunderlig poetisk klang, når det bliver udtalt korrekt ... så hvis du vil lære at tale Hajdu-tetjensk, så check Tetjensk.htmDramatisk bil-uheld:

Motoren exploderede i høj fart ..!

Vi var i weekenden 4.-5. maj involverede i et meget mystisk og meget nervepirrende bil-uheld, idet motoren på Klaus K.'s ellers dejlige Mercedes 230 SE exploderede, imens vi kørte for fuld hammer på motorvejen ved Lillebæltsbroen på vej imod koncert i Grindsted. Der skete ingen personskade - men vi var alle lettere chockerede over uheldet ... vi afventer nu mekanikerens diagnose over bilen, og en forklaring på, hvad der egentlig skete ... se billederne HER

Sidste: Bilen skal have ny motor - pris 15-20.000,- kroner - av-av. Nå - vi kan jo ikke være lige heldige altid. Måske skulle vi lave en indsamling til stakkels Klaus K. ...?


Kan du synge DmD-hits?

Så vær med på vores nye live-CD ..!

Efter en utrolig og overvældende publikums-deltagelse ved vores koncerter i Tivoli og Pumpehuset her i foråret, har vi besluttet at udsende live-CD fra vores koncerter - CD-en vil formentlig være klar i august måned. 

Vi har imidlertid en drøm om, at publikum skal spille en central rolle på CD-en - man skal kunne høre, hvor fedt vores publikum synger ...!

Vi har indtil nu lavet optagelser i:

Panic, Haderslev 
Godset, Kolding
Toldkammeret, Helsingør

Næste koncert-optagelse annonceres snarest ..!

Se vores sætliste -listen over, hvilke sange vi spiller - på Koncert-siden

Måske skal du lige øve dig lidt først - så find texterne og musikken i TEXT & LYD


30. april

To spændende artikler i Politiken:
DmD til anmelderne: Kom & giv os et los i røven !!

Der var en stor artikel i Søndags-Politiken 29/4 om musikerne og anmelderne, som bl.a. handlede om Danser med Drenge og det mærkelige fænomen, at vores CD-salg går bedre, når vi får dårlige anmeldelser i aviserne. Sådan er dét bare - og derfor er det jo et lidt underligt dilemma at stå i: 

På den ene side vil man jo gerne have accept og god omtale - på den anden side vil vi altså hellere stå på god fod med vores publikum, sådan som man nu gør, når man sælger mange CD-er. Så hvad gør vi ?? 

Baggrunden for artiklen var, at Klaus K. på et tidspunkt før vores koncert i Pumpehuset i marts ringede til journalist Erik Jensen, Politiken, og spurgte, om han havde lyst til at komme og se koncerten - det var jo temmelig lang tid siden vi sidst havde fået en dårlig anmeldelse - og vi ville blive glade for "et los i røven" - hvis han altså synes det var en dårlig koncert. Dette førte til, at Jensens kollega Birgitte Aabo skrev artiklen, som iøvrigt var bemærkelsværdig ordret citeret ...

P3-vært på glatis ...

Den anden artikel i Politiken handler om DR's kendte P3-vært, Uffe Stenstrop. Han har i årevis kørt P3-programmet "Musikpolitiet", som ifølge hans eget udsagn påviste sang-tyverier - hvor en lang række danske musikere skulle have stjålet sange fra deres udenlandske kolleger - bl.a. mener Uffe Stenstrop, at Danser med Drenge har stjålet "Aldrig undvære dig" fra Bob Marley's "No woman no cry", hvilket har været uploadet på DR's website indtil for nylig.

Uffe Stenstrop er imidlertid nu selv blevet stillet overfor et erstatningskrav fra USA-journalisten, Dave Barry, som har påvist, at Uffe Stenstrop har oversat og skrevet mange af hans artikler af - nemlig til DSB-bladet, Ud & Se, hvor Uffe Stenstrop har haft et lille bi-job.

"Flere af Uffe Stenstrop's artikler var direkte skrevet af fra Dave Barry," siger chefen for Ud & Se, Anna Vinding. "Kun navnene i artiklerne var ændret fra amerikanske navne til danske," siger hun. De oversatte artikler har nu kostet Uffe Stenstrop jobbet på Ud & Se. Uffe Stenstrop siger, at han blot har ladet sig inspirere af nogle mails fra en lytter ....

Dave Barry - som er en meget morsom mand - har svaret igen ved at kræve et jernbanelokomotiv i kompensation fra DSB. Se Dave Barry's artikler HER


18. april

Utrolig flotte anmeldelser af POPSAMLING & af vores koncerter:

Er DmD ved at blive et KULT-band ..???     ;-)

Vi har de sidste par uger gået & gnækket lidt over, at flere personer i mediebranchen & musikbranchen har udråbt os til at være et kult-band - hør fx. morgen-TV vært, Steen Ankerdal i introduktionen til "Kære Lillesøster" HER - eller Pumpehusets chef, Henrik Rye, som bad os om at lave Extra koncert i Pumpehuset med ordene: I er blevet Kult ...

Sidste indikation af vores nye kult-status er en vanvittig flot anmeldelse af POPSAMLING på musikportalen Underholdningsnettet, hvor man bl.a. kan læse: 

"Selv her et godt stykke tid efter udgivelsen af Danser Med Drenges "Popsamling" er det svært at finde en udgivelse på den danske musikscene, der matcher - blot tilnærmelsesvis. Dybden i teksterne er enestående, musikaliteten vidunderlig, og livet i sangene bevæger ens hjerte, så det er forløsende...."- se hele anmeldelsen HER

Anmelderen giver os 6 stjerner ud af 6 mulige - det har vi godt nok aldrig prøvet før ... ! - Vi prøver - så godt vi nu kan - at holde benene på jorden ... ;-)

Samtidig får vi hele tiden nye, smukke reaktioner på koncerterne fra vores fans her på siden - og det er vi utroligt glade for. TAK FOR DET!! 2. april
Hu-hej ..! Sikke en koncert weekend:

Vi kan næsten ikke få armene ned ...

Takket være publikums utrolige opbakning og begejstring ved vores koncerter er vi nu helt oppe og køre. Tak for det. Vi har samtidig fået FANTASTISKE anmeldelser - ikke fra musik-anmelderne dog (det har vi stadig til gode .. ;-)  men derimod fra publikum. Læs folks respons HER

Det var en intens torsdag aften i Skælskør - en kanon-aften i Pumpehuset  - og en herlig tur til Bornholm. Se vores TURFOTOS

Se også TV-optagelsen af Kære Lillesøster fra Morgen-TV 29. marts HER

Fra Pumpehuset, København 30. marts26. marts
 
Herligt:
Flot start på vores Tour 2001 ...

Ikke mindst takket være publikum fik vi en kanon start på vores Tour 2001 med 2 rigtig gode koncerter på Beach Bowl i Ringkøbing og på Hollywood Hardrock i Fredericia, hvor der var euforisk stemning. Tak for det, venner! Se turfotos fra koncerterne og fra turen HER

På vejen besøgte vi også vores gode venner i Ringkjøbing Bank, som tager sig af vores pengesager, og deltog her i et bestyrelsesmøde i banken. Se bl.a. fotos af den nye bestyrelse i Ringkjøbing Bank med Oberst Bolvig i spidsen som bestyrelsesformand. 

Fra koncerten i Hollywood Hardrock, Fredericia 24. marts
Vi fik også lejlighed til at afprøve bowling-banerne på Beach Bowl, hvor Rie og Steffen viste sig som store bowle-talenter .... se det hele her: TURFOTOS

Nu glæder vi os til Morgen-TV og Kosmorama i Skelskør torsdag 29. marts - og til Pumpehuset fredag 30. marts - hvorefter vi damper til Bornholm lørdag den 31. marts .... se hele Koncertlisten


25. februar
Tøsedrenge-museet er åbnet

Vi har ikke haft megen tid til at opdatere vores website de sidste par dage, da vi har haft travlt med at line op til vores tour 2001 - vi har dog haft tid til at begynde på en gammel drøm - nemlig at lave et "Tøsedrenge-museum" med ord & billeder her på siderne - det vil blive udvidet løbende. Vær med til ferniseringen  HER.

Der kommer endvidere stadig nye koncerter på listen - så check Koncertsiden


Fra DmD's store årlige julefrokost - (bemærk det veldækkede bord): 

God jul & godt nythår
fra os - Vi ses & høres i 2001 ... 

Fra venstre: Steffen, Rie, Bolvig, Ludwig van B. & Klaus K.
PS: Hvor er Stanley ..? Måske under bordet ?


13. december

Så lykkedes det: Danser med Drenge i P3 ...!

Jamen er det ikke skønt? Endelig - efter flere års hård kamp lykkedes det endelig Danser med Drenge at komme i DR's P3 - som jo ellers har afvist os mange gange... angiveligt fordi vi var for gamle. 

Vi deltog onsdag 13. december i programmet Frankie's julespecial med hitliste-vært Frank Fasting og hans medvært, Niels Werner. Både værter & medarbejdere på programmet var utrolig søde & imødekommende - der var en rigtig god julestemning. Vi donerede 5 CD'er til de hjemløses julekurv - og spillede "Kære Lillesøster" unplugged. Endvidere spillede Frankie den spanske sanger, Sergio Dalma's udgave af vores sang, "Aldrig undvære dig" - Jo, det var en herlig dag i vores brogede karriere ...

Beviset ser herover: Stanley, medvært Niels Werner, Steffen Q., Rie, Klaus K. & P3-vært Frankie.


 

De nyeste nyheder