SENESTE NYT KONCERTER
TILMELD
dig vores
nyhedsbrev
Øvelokalet
2003
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Tour 2003 -  marts
I øvelokalet:
Se foto-oversigt 2003

Så er vi klar til Tour-fest 2003 ...!
 
Vi har øvet på livet løs til premieren på Tour 2003 i weekenden 4.-5. april - det har vist sig at swinge rigtig godt med vores nye trommeslager Kasper (yderst th), som knalder vildt til den i vores reggae-inspirerede stil. Vi har øvet 5 helt nye sange og en enkelt ældre sang, som vi tror vores fans vil blive glade for at høre igen. Sættet er en hemmelighed indtil premieren - men det bliver langt ... !  Se fotos fra øvelokalet i Københavns Nordvest-kvarter:

Se turplanen på Koncertsiden

1. øvedag havde Steffen købt en hæslig pizza, som han her viser frem for Kasper & Stanley. Den stank så rædselsfuldt, at vi måtte dumpe den langt væk fra øvelokalet ...
3 forventningsfulde DmD-tosser, som glæder sig til at komme på tour igen efter et halvt års vinter-pause: Onkel Tjelly (Klaus K), Frøken Rappesen (Rie) & Onkel Stanley (Onkel Stanley)
Der er altid et eller andet galt med Oberst Bolvigs hardware - men heldigvis er han en ørn med en stjerneskrutrækker, som hurtigt kan fikse diverse keyboards & pedaler ...
Til gengæld er Klaus K vældig dygtig med en loddekolbe - han fik kun 3 vabler den dag ... oberst Bolvig ser lidt kritisk ud.
Kasper klarer sig utrolig flot - han har lært at spille tyk reggae på rekordtid ... 
Vi havde osse besøg af vores tekniske direktør Gryde, som var henne for at inspicere Kaspers trommer ...
Der er naturligvis også tid til et gruppebillede med selvudløser. Klaus K må ned på alle 4 - og resultatet ses ... 
... her

Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Skriv til os i vores FORUM

Til Top