SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD dig vores
Nyhedsbrev
TOUR-fotos
2008
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

18. juli 2008
Samsø Festival

Ø-FEST PÅ SAMSØ - Efter tre ugers sommerferie var vi klar igen på Samsø Festival fredag aften, hvor vi gik på scenen kl. 23:30. Det havde regnet det meste af dagen, hvilket man dog ikke kunne mærke på publikum, som tog imod os med et kæmpe brøl. Der blev sunget bravt med på de fleste sange, så det blev en herlig koncert. Tak for den ... ! 

Se flere billeder herunder - læs (eller skriv) i mellemtiden om koncerten i vores FORUM

Det var skønt at være tilbage på scenen igen efter tre ugers pause ...
... og høre Rie's skønne stemme gjalde ud over Samsø
Samsø Festivals faste konferencier, Frank (tidl. Megabody - nu: Mediumbody) fyldte 50 år, da klokken blev 12, og blev behørigt hyldet af både Rie, DmD og hele pladsen, som sang fødselsdagssang for ham.
Billedet viser Steffen, Klaus K & publikum med stjernekastere, fotograferet fra bagscenen af vores shop-direktør, Irene Majving.

Tak for en herlig koncert! Læs (eller skriv) om den i vores FORUM


BACKSTAGE - Der var gang i festen bag scenen: Rie og Klaus K var på besøg hos Johnny Madsen i hans skurvogn, hvor både rygning og indtagelse af mange slags alkohol er en helt naturlig ting ... herren forrest i billedet er ikke Villy Søvndal, som nogen måske troede, men derimod Viggo Sommer fra De Nattergale.
RIE I SHOPPEN - Der var trængsel i shoppen efter koncerten, hvor især Rie's autograf var stærkt efterspurgt blandt festivalens gæster ... 

Se flere TOUR fotos:

2008   -   2007   - 2006   -  2005   - 2004   - 2003   -  2002   - 2001