SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD dig vores
Nyhedsbrev
TOUR-fotos
2008
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

4. april 2008
Tinghallen, Viborg

SUPERGLADE FANS I VIBORG - Der har altid været noget særligt mellem DmD og Viborg. Vi bliver altid mødt af en stor kærlig velvilje, når DmD er på de kanter. Vi ved ikke hvad det skyldes - men det er skønt ... ! Det skete også fredag aften i Tinghallen, hvor 1600 glade publikummer tog imod os med bannerer & fest. Med sådan en modtagelse kan man ikke andet end lave en stor præstation. 
Er vi klar til fest? spørger Rie. Jaaah!!! - lyder det fra salen. Og så kørte koncerten ellers derudaf ...
Vi mener at kune huske, at traditionen med publikumskoret stammer fra Viborg - nemlig fra en koncert i 2002 på det lille spillested Paletten ...
I Tinghallen varede det ikke længe før publikumskoret fik både hænderne og bannerne op ...
TAK for endnu en vidunderlig koncert i Viborg ... ! Læs (eller skriv) om koncerten i vores FORUM

DmD-SHOP - NU MED SMÆK: Pernille gik til bekendelse i vores forum og indrømmede at hun havde kopieret et par DmD-sange til sine venner. Det aftaltes mellem Klaus K & Pernille, at hun skulle have en passende straf, nemlig (helt i tidens ånd) en endefuld med en lineal - naturligvis besørget af Kasper som jo er vant til at tæske i trommerne.

Straffen blev eksekveret i vores shop efter koncerten - "Av", sagde Pernille, da Kasper svingede linealen, mens Onkel Stanley kiggede forskrækket til. Pernille var herefter tilgivet ... "Åh, det var dejligt. Tak for det" sagde hun bagefter.

OBS - OBS:  - Har du piratkopieret DmD's sange? Så henvend dig hertil på endefuld@dmd.dk og tag din straf som en mand! Kasper svinger linealen rutineret i DmD-shop efter koncerterne. Det er en dejlig fri fornemmelse bagefter ... :-)


RADIO-COWBOY FRA RANDERS: - Inden koncerten var vi et smut fordi vores gamle ven på Radio Alfa i Randers, Poul Foged, der har drevet lokalradioer i snart en menneskealder. Han er en af de eneste personer i Danmark, der har haft succes med at lave uafhængig kommerciel radio. 

Mens alle andre private radioer enten er flygtet eller er gået konkurs (pga hård konkurrence fra Danmarks Radio), så sender Poul Foged & hans kolleger stadig glad radio i Jylland med fine lyttertal - og nu har de også startet en annonceavis i Randers, som han glad viste frem.

Opskriften på succes'en er at spille det musik han selv kan lide - hvilket sjovt nok også er det lytterne kan lide, siger han - herunder DmD, som har fået meget spilletid på Radio Alfa


 

 Se flere TOUR fotos:

2008   -   2007   - 2006   -  2005   -  2004   -  2003   -  2002   -  2001