SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD dig vores
Nyhedsbrev
TOUR-fotos
2008
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

19. marts 2008
Train - Århus

STOR RØG FEST I ÅRHUS - Røgen hang som en tyk tåge henover scenen, da vi gik på scenen ved første stop på vores påske-tour, nemlig på Train i Århus - hvor vi havde en herlig fest onsdag aften med en udsolgt sal af glade publikummer. Der var fuld gang i sagerne fra start til slut, og en stor del af publikum demonstrerede, at de allerede kan synge godt med på nogen af sangene fra vores nye album SÅDAN ER DET BARE ... fantastisk! 
Røgtågen skyldtes naturligvis skyld IKKE tobaksrygning (som politikerne jo har forbudt), men derimod to røgmaskiner, som var med til at sørge for flot lys på scenen - men desværre kom de også til at ødelægge de fleste af vores billeder, der blev lidt tågede ... som det kan ses herover.
Henimod slutningen af koncerten lettede tågerne dog nogenlunde - og så kunne man også se det århusianske publikumskor på scenen
Rie sang så hårene rejste sig, og det væltede ind med positive kommentarer fra publikum efter koncerten
Tak for endnu en skøn koncert i Århus ... !  Vi ses til ekstra koncert 10. april !! 

Læs (eller skriv) om koncerten i vores FORUM


JODLE-SHOW: Onkel Stanley har lavet sit råbe-show om i år, så det ikke lader salig Jodle-Birge noget efter - Onkel jodler på sin egen muntre facon, og publikum  jodler med ...
GLADE ÅRHUS FANS -  Tre glade jyske ungmøer til DmD-koncert - det er umuligt at lave en dårlig koncert, når man har sådan et veloplagt publikum ... :-)
 

Se flere TOUR fotos:

2008   -   2007   - 2006   -  2005   -   2004   - 2003   -  2002   -  2001