SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD DIG vores
Nyhedsbrev
TOUR 2005
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

7. maj 2005
Skanderborg Medhjælperfest

HEJSAN HVOR DET KOGER - Var der gang i sagerne ved Skanderborg Medhjælperfest? Det tror vi nok der var. Over 2.000 frivillige bag Skanderborg Festival mødtes i starten af maj til "Verdens bedste fest" - for at gøre humøret klar til årets Skanderborg Festival i august. Festen var delt op i forskellige verdensdele - vi spillede i "Sverige", og fik midt i koncerten besøg af en vildfaren svensk langrends-pojke på scenen ... til stor overraskelse for Rie. 
Folkene bag Skanderborg Festival er glade folk. Der er aldrig ballade eller sure miner. Måske er det derfor vi synes vi passer godt sammen med dem. De havde ønsket at få DmD til at komme og spille ved medhjælperfesten - for, som én af dem sagde efter koncerten: "Vi har normalt aldrig tid til at høre Jer på Festivalen, fordi vi skal arbejde hele tiden" 
Fra start til slut blev der skrålet med vores sange, så Rie fik kamp til stregen med at trænge igennem lydbilledet ... 
- og det samme gjorde Onkel Stanley i "onkel-showet"

Klassisk janitshar - Vi aner ikke hvordan dette billede er blevet til, men sjovt ser det jo ud ... Kasper ved det heller ikke, siger han da - men det ser unægtelig ud som om han har ambitioner om en dag at få et job bag slagtøjet i et symfoniorkester. Og hvem ved? Han er jo i hvert fald godt uddannet - både på konservatoriet og i DmD ;-)

Onkel Stanley ser lyst på tingene bag sit keyboard. Han var helt i sit es ved medhjælperfesten... 

Rie præsenterer Obersten for publikum. Rie elsker uniformer og er ked af, at Obersten ikke længere har den korrekte uniform på, når vi spiller ...
Hele vores koncert blev filmet af et hold af lærere & elever fra TV-basic i Århus. Det var også dem, der filmede os på Skanderborg sidste år til vores DVD - Hallo hvor det koger
Medhjælperfestens konferenciér var vores gamle ven, Frank Megabody, som snart skal omdøbes til Medium-body, idet han har tabt 15 kilo efter råd fra sin læge. Lægen mente at Frank ville leve lidt længere, hvis han gik et par numre ned i livsførelse. Her ses han dog med Rie & en velvoksen cognac - eller er det en urinprøve?
EFTER KONCERTEN: - DmD sammen med producer-teamet  fra TV-basic: Fra venstre Klaus K, Rie, Ditte & Dean fra TV-basic og Onkel Stanley, der leger abe - uvist af hvilken grund. 

Læs (eller skriv) om koncerten i vores FORUM


Foto-oversigt 2005  -   Foto-oversigt 2004   -   Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top