SENESTE NYT KONCERTER
TILMELD
dig vores
nyhedsbrev
Tour-fotos
2003
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Tour 2003 -  8. aug
Nykøbing Falster festuge
Se foto-oversigt 2003

HERLIG FESTUGE-AFSLUTNING - Vi var i humør til fest & ballade efter vores hårde optræden i varmen på Skanderborg Festivalen hvor vi var ved at dehydrere, så det var skønt at optræde om aftenen for det meste af Nykøbing Falster og omegn på byens torv. Publikum var søde og glade - de tog det ikke så tungt, at der skete et par små tekniske uheld undervejs - tak for det! Så det hele endte med at blive en god & hyggelig aften.

Rie & Klaus K i det ægteskabelige skænderi i "Jeg går op & lægger mig" - med Kasper Foss i baggrunden ... 
Efter et par små-besværligheder lykkedes det at få nogen af vores hard-core publikummer på scenen til at synge kor på "Kolde hjerter" - det lød rigtig kønt, men nogen af dem har jo også prøvet det før - bl.a. formanden for vores fanklub dmdsupport.dk - Sarah (nr. 2 fra venstre) 
ONKEL STANLEY I BØLGEGANG - Onkel Stanley havde en herlig aften på Falster, da nogle af byens voksne kvinder mødte op efter koncerten for at få hans autograf på deres brystpartier ...   
På et tidspunkt var det ved at blive en for stor opgave for vores lille onkel ... mere end han kunne gabe over, kan man sige - men det gik da ;-)

Læs / skriv om koncerten i vores  FORUM


Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top