SENESTE NYT KONCERTER
TILMELD
dig vores
nyhedsbrev
Tour-fotos
2003
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Tour 2003 -  17. maj
Portalen, Greve
Se foto-oversigt 2003

EN HERLIG AFTEN PÅ SYDKYSTEN: - Der er altid god stemning i Portalen, og det var der også lørdag, hvor små 500 mennesker (næsten udsolgt) - var mødt op til DmD-show. Vi havde kun spillet 1 koncert i de forløbne 4 uger, så der var et par små-bøffer (fejl) i musikken, men der var så høj stemning, at der ikke var nogen der tog notits af det - heller ikke os selv ... så det blev en dejlig aften. Sæsonens sidste indendørs koncert.
HARD-CORE FANS: Der er efterhånden tradition for, at 30-50 af vores største fans møder op til vores koncerter, og giver os lige den support, vi har brug for til at lave et ekstra godt stykke arbejde - de er fx. rigtig gode til at huske Rie på texterne, når det ind imellem kikser - og til at kaste gummi-ænder op på scenen (se den rød/hvide lille satan på Rie's monitor) -  det er skønt, venner. Tak for det - og fortsæt endelig ... ! 
BØRNENES AFTEN: - Der er også tradition for, at vi inviterer publikum med på scenen til at synge kor på "Kolde hjerter" - billedet ovenfor viser Klaus K i færd med at instruere korsangerne i, hvor de skal stå i forhold til mikrofonen ... 
- og denne aften var der ekstraordinært mange børn med i koret, hvilket skyldtes, at både Klaus K og vores tekniske direktør, Lars "Gryde" havde familier og børn med på arbejde - Klaus K's børn Anna & Karl er nr. 1 og 4 i børnerækken. Lars Gryde's drenge Sigurd og Viktor er nr. 3 og 5. 
ONKEL STANLEY'S syng-med-show bliver mere og mere indviklet at synge for publikum, fordi han udvikler det hele tiden
- publikum i Portalen hang dog godt med og gav Onkel Stanley kamp til stregen. Flot.
Der er ikke meget Oberst over Bolvig lige for tiden - og slet ikke over hans meget civile antræk - men ikke desto mindre gør han en strålende indsats i DmD - både på scenen og som med-producer på vores næste CD sammen med Klaus K. 
Klaus K måtte endnu engang - særdeles modvilligt, som man kan se - skrive autograf på en ung DmD-fan's nydelige kropsdele. Der var andre, der havde skrevet autograf på dem tidligere, men det opdagede han heldigvis ikke, da han er blevet meget langsynet på det sidste ...


Læs / skriv om koncerten i vores  FORUM
 

Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top