SENESTE NYT KONCERTER
BOOKING? Send os en
MAIL
FOTO ALBUM 2002
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

Tour 2002 - 7. marts:
DmD i Hit med Sangen ...
Se foto-oversigt

Han er godt nok tung ... !  - Det var noget af en olympisk opgave Klaus K. var kommet på, da han skulle forsøge at løfte Amin Jensen et par millimeter fra gulvet under optagelserne til DR's "Hit med Sangen". Rie & Klaus K. var i TV-studiet på vegne af DmD for at medvirke i sidste afsnit af DR's store seer-succes. Utroligt at Klaus K's svage ryg ikke tog skade af denne kraftpræstation - og så lykkedes det ikke engang. Som han selv sagde bagefter - forpustet: "Som musiker er man ellers vant til at slæbe store højttalere ... men denne her var simpelthen for stor".

Det var en dejlig - og hård - dag. Med 5 timers prøver & optagelser, men Amin Jensens store professionalisme & smittende væsen holdt gejsten oppe hos alle medvirkende & publikum. Vi var på Sasha Dupont's hold, mens Sigurd Barrett & Karen-Marie Lillelund var på modstander-holdet. Programmet bliver sendt i eftersommeren 2002.


 
Vi fik lige taget et foto af os selv m. Amin til websiten, straks da programmet gik i gang ... (foto: Sasha Dupont)

Amin Jensen synes det var lidt synd for Klaus K, at hans forsøg ikke lykkedes, så derfor tilbød han os bagefter at lave et snydebillede - se resultatet herunder:
Herunder: Jens Krøyer, Amin Jensen, Bob Ricketts, Sasha Dupont - Klaus K, Rie, Karen-Marie Lillelund & Sigurd Barrett
Herunder: Go'e gamle Mylle, alias Jørgen de Mylius, som laver alle spørgsmålene i "Hit med Sangen" - flankeret af programmets chef-producer Hans Bundsgaard, (med mediebranchens pt. mest udbredte sygdom: Skisports-skade) som sin tid lavede videoer til Klaus Kjellerup Band - og Klaus K.
Herunder: Der er utrolig meget ventetid i et TV-studie - (det er næsten værre end i et pladestudie ...) - men så kan man jo underholde sig med at tage et par fotos: Rie, Sasha Dupont & Klaus K - Sasha har iøvrigt en forbløffende klæbehjerne, når det gælder popsange - hun kan huske alle texter - i modsætning til os, som dårligt nok kan huske vore egne ...
Før seancen: Rie & Klaus får ordnet hår & makeup i DR's sminke-afdeling

Vi uploader nye fotos jævnligt .....  Se foto-oversigten

Tilbage til Koncert-siden      -     Tilbage til Seneste nyt
 

Til Top