FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:06-11-2012 15:56:55
Afsender:Det Danske Kulturinstitut i Beijing
Email:dci@danishculture.cn
Emne:DmD til Beijing
Tekst:Hej Pige og Drenge

Hvert år arrangerer Danish Chamber of Commerce i Kina et Galla Bal. Det er et fundraising party, som har til formål at samle penge ind til nødlidende kinesiske børn / familier. Ballet er et aftenarrangement som består af en middag, forskellige former for auktioner (af donerede objekter / gaver m.m.) og dans til et dansk liveband. Deltagerne i Galla Ballet betaler for at være med i begivenheden, en række sponsorer dækker de faste omkostninger for arrangementets planlægning og gennemførelse, mens auktionerne samler penge ind blandt de tilstedeværelse.

Galla Ballets overskud går ubeskåret til den organisation, som arrangementskomiteen og DCCC’s i fællesskab har besluttet sig for at støtte. I 2012 gik midlerne til organisationen Morning Tears (www.morningtears.org) som tager sig af (kinesiske) børn, hvis begge forældre er hhv. myrdet og henrettet. Donationen var på omt. 400.000 DKK. Andre år er overskudet gået til opførelse af skoler i fattige landdistrikter, til uddannelse af børn fra landarbejderfamilier osv.

Publikum er typisk danskere i og omkring Beijing, størstedelen med en ægtefælle der er ansat i en dansk virksomhed. Omkring af publikum 10-15% er kinesere. De tre seneste år har tallet ligget omkring 300. Tidligere har blandt andre Alphabeat, Nephew, Thomas Helmig, TV2 leveret musikken.

Som én af dem der hjælper arrangementskomiteen med at stable begivenheden på banen vil jeg (under hånden) høre, om I kunne være interesseret i at være liveband for næste års bal, der er sat til den 16. marts. Forventningerne vil være en koncert, som man kan danse og synge med til, altså med strømførende instrumenter og et trommesæt, som alt sammen vil blive stillet til rådighed sammen med PA, lys m.m

Hvis arrangementskomiteen siger god for DmD, vil vi tilbyde Jer en rejse til Beijing i en uge med alt betalt for et travelparty på ca. 10 personer. Til gengæld kan vi ikke tilbyde honorar, fordi alle indtægter per definition skal gå til nødlidende i Kina.

Jeg håber I fatter interesse for sagen og har mulighed for at vende tilbage indenfor de nærmeste dage.

I forventning
De bedste hilsner