FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:08-06-2007 09:22:37
Afsender:Natascha Wang
Email:Natascha.wang@hotmail.com
Emne:En sang, et minde
Tekst:Hej alle skønne medlemmer fra danser med drengene! Jeg er en pige på 17 år, som først gerne vil sige tusind tak for en ubeskrivelig fed koncert i Helsingør i mandags! I var bare kanon gode, og selvom jeg kun kunne nogle af sangene (skråle med på), var det rigtig herlige sange - jeg gik straks ned og købte de andre album, jeg endnu ikke har :)
Nå, men tilbage til det jeg ville sige. Grunden til jeg skriver til jer er, at jeg vil fortælle jer en oplevelse, som jeg forbinder med jer.
Albumet i lavede omkring dø, "Er der nogle i himlen" er et helt fantastisk album. Fornylig (November) døede min farmor af kræft, hvilket var utrolig hårdt, men et af hendes ønsker til hendes begravelse var, at jeg skulle synge til hendes begravelse (jeg har sunget hele mit liv). - Dette havde jeg dog ikke mod til, så jeg fik indspillet "går gennem mørket" hos en ven, hvor han spiller akustisk guitar og jeg sang til . Dette var fantastisk, da jeg så spillede det i kirken. TAk for har kunne været med til at opfylde mit farmors ønske!
De venligste hilsner Natascha.