FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:07-06-2007 20:39:09
Afsender:Amalie Rambow
Email:amalierambow@jubii.dk
Emne:fantastisk tekst.
Tekst:Kære Rie + band :)
Jeg var til jeres koncert i lørdags den 2. april i Næstved. Tak tak tak! for en fantastisk oplevelse. Jeg fik desværre ikke sagt et ord, da jeg stod i jeres DmD-shop. Jeg var simpelthen bare så overvældet af følelser, og kunne ikke tvinge et ord frem andet end 'jeg vil gerne bede om en plakat, med alles autografer + fire autografer' Haha.
I 1999 begik min far selvmord (jeg er 17 år i dag), så jeg var kun 9 år. Det var selvfølgelig et stort tab for mig, men jeg synes nu jeg har klaret det godt.
Omkring et- til to år efter, var jeg på sommerferie i Skagen med min familie + mormor, moster, kusine, fætter osv. Min moster havde en CD med i sommerhuset, som hun satte i CD afspilleren. Det viste sig senere hen, at blive én af mine mest betydningsfulde CDér - CD'en hedder Danser med Drenge popsamling fra omkring 2000? Det var første gang jeg hørte 'Er der nogen i himlen'. Jeg blev målløs da jeg hørte sangen, og brød selvfølgelig grædende sammen. Teksten har siden betydet en masse for mig, og jeg elsker at skråle med når jeg hører den :) - Jeg synger forresten selv. Jeg er lige blevet optaget i et kor i Slagelse der hedder 'Waves of Gospel' hvor bla. Simone fra 'Scenen er din' er med i. Så det er et kor med store ambitioner og kæmpe erfaring + fantastiske sangere. Så det bliver lidt af en udfording :)
Anyways.. Men da jeg så hørte 'Er der nogen i himlen' i lørdags, fik jeg bare sådan en dejlig fornemmelse i maven og kuldegysninger over hele kroppen. Min mor som jeg oprindeligt skulle have set koncerten med, var desværre for syg til at tage afsted. Så det blev min stedfar, Henrik der tog med istedet. Som trøst optog jeg lidt musik på min telefon :)
1000 tak fordi I er som I er. Bliv ved med at være danmarks bedste live-band, for det ER I.
Jeg ønsker jer al' held og lykke fremover, og jeg håber I bliver ved med at lave herlig musik mange mange år fremover.

Kærlighed fra Amalie.