FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:ebbe
Email:fjern
Emne:fjernt om hjørnet
Tekst:Først: Jeg betragter skam ikke musikbranchen som ond. Ikke sådan generelt. Snarere naive og dårligt vejledt.

Jeg blander mig helst ikke i "måder at strukturere produktion(en) på", jeg har ikke kunstneriske eller erhvervsmæssige kompetencer i den retning.

Det jeg siger er bare, at hvis din branche vil have eksemplarsalg som den primære forretningsmodel, så vil det kræve (så langt som min forståelse af teknologien - og af menneskets natur - rækker) DDR-lignende tiltag. Tiltag, der begrænser folks muligheder for at kommunikere over og udenom nettet til noget, der rækker langt ud over censur.

Og min holdning er klar. I får ikke mig til at betale for musikken i eksemplarform, så længe I ikke har en realistisk tilgang til markedet. I øvrigt er der altid masser af musik i radioen (der er ingen der propper dén ned i halsen på mig. Jeg har en remote med en off-knap).
Musik jeg har betalt for. På den ene eller anden måde.

Det meste af fildelingshalløjsaet har meget lidt med pengene at gøre - de fleste fildelere ville hellere bruge en legal måde at gøre det samme på - mod betaling og uden tåbeligheder som DRM (hvorfor bruge teknik til at beskytte noget, der alligevel ligger og flyder overalt?).
Lav dog nogle aftaler med jeres kunder og se om de overholder dem inden i pusser musikpolitiet på dem.

Nej, der er ikke nogen ond ulv involveret. Rødhætte har bare nogle helt forkerte forventninger til bedstemors appetit.

"Hun ku da bare ku la vær"

Kærlig hilsen
ebbe

NB i mine øjne er det, der er gået galt med tobaks-diskussionen, at man har fået reduceret forbruget til grupper, der traditionelt ikke har de bedste muligheder for at forsvare sig. Nye afgifter osv ligner mest en skat på at være fattig.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum