FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:mai
Email:puttepigen1@hotmail.com
Emne:Tak
Tekst:jeg ved engenligt ikk om i har brug for at vide det her, men jeg vil gerne fortælle jer, hvilken indvirkning jeres fantastiske sang har haft på mit kun 18 årige liv.

i 2006 døde min far efter en lægefejl han blev 49 og siden har "Er der nogen i himlen" og den tekst haft så stor betydning at der ikk rigtig er gået en dag uden jeg har hørt den, den passede godt på hans person og alt ved ham. desværre døde min 20 årige storebror her den 5 oktober 08 i et biluheld i københavn, nu er sangen uundværlig for mig, det er mine drenges sang. Den blev efter mit ønske spillet på en kæmpe gettoblaster i kirken ved min brors bisættelse, den fik folk om mig både til at smile og bryde sammen, for den sang er som skrevet til ham. Han havde så mange håb og drømme og nåede så lidt.
I skal bare virkelig vide at jeg finder en tryghed i jeres sang, den giver mig en tro på at min far og bror har fundet hinanden og har fået deres vinger. Når jeg høre den er det som om at de danser med mig, lige ved siden a mig, i det øjeblik er jeg aldrig alene.

så mange, mange tak.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum