FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Susan Klich
Email:klich1012@hotmail.com
Emne:"Er der nogen i himlen"?? Det SKAL der være...
Tekst:Kanon sang, der altid har rørt mig dybt....men den har, desværre, fået endnu dybere mening. Fik en pragtfuld dreng, Mikkel, 17. aug 2006, men det stod ret hurtigt klart at han var født med en hjertefejl. 15 dage gammel blev han opereret. Natten før operationen kørte tankerne i et kaos, men på et punkt var jeg ikke i tvivl, ville han ikke klare det, SKULLE der spilles "Er der nogen i himlen".
Han kom godt igennem den store omgang og alt så lyst ud....vi nød vores guldklump og tit og ofte sad jeg med ham og lyttede til jeres musik, når jeg hørte "Er der nogen i himlen", holdt jeg ham tæt ind til mig og glædede mig over at han ikke var der.
Til endnu en kontrol på Riget i januar væltede min verden endnu engang, de mente hans lille hjerte var overbelastet og han skulle igennem nogle undersøgelser, vi blev sendt hjem igen og gik nu og ventede på at blive kaldt ind...........men den lille fyr var ikke stærk nok, fik en maveforkølelse, mere skulle der ikke til. Han blev indlagt på Riget 29. januar 2007 og den 31. fik vi den triste meddelelse at der ikke var noget at gøre, så de bad os ringe til pårørende der skulle sige farvel inden der blev slukket for hjerte/lungemaskinen....
" Er der nogen i himlen" blev spillet som palludium i kirken og præstens tale blev holdt over jeres sang....et rigtig smukt farvel.
Der er mange ting jeg ikke kan klare efter denne oplevelse og jeg var også sikker på at det var slut med at tage til jeres koncerter, men da tiden nærmede sig for jeres koncert i Nyk F sommeren 2007, var der ikke nogen tvivl, jeg måtte med.....og føj det var hårdt, men også godt....har været afsted til Falster open air og Maribo Rock i år.....super oplevelse.. Græder som pisket når i spiller "Er der nogen i himlen" og det vil jeg nok altid gøre........men jeg vil ikke være jeres sange og koncerter foruden.
Tak fordi i har lavet sådan en dejlig sang, til trods for den triste baggrund.....den siger alt...
Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum