Anmeldelser
Hallo hvor det koger

Tilmeld dig nyhedsbrev
Se promo-videoen
Publikums anmeldelser

"SÅ ER DER FEST ... ! " - (5 stjerner ud af 6) - af Ove Nørhave, Nordjyske Stiftstidende -  6. maj 2005
Er der nogen, der er - og faktisk altid har været - opskriften på en svedig, tæt og tændt syng-med-fest, så er det Danser med Drenge, som unægtelig har oplevet væsentlig flere op- og nedtude end de fleste andre. I flere omgange er dansk popmusiks svar på den evige tumling - der altid lige rejser sig én gang mere - blevet reddet af publikum, der i hvert fald Live har vist sig at være til at hive op igen.

Og det tror da pokker, når man lægger øre (og sætte øje) til denne kombinerede CD og DVD, der samler det bedste fra to begivenheder, dels en intimkoncert i Vejle, dels - og måske især - Danser med Drenge's 25 års jubilæumskoncert på Skanderborg Festivalen.

I sig selv har Danser med DCrenge et ganske solidt batteri af sange, fyldt med texter om at give pokker i hvad andre siger og prøve at hæve sig op over modgangen (sådan som gruppen selv har formået) - og mindre bliver oplevelsen ikke af, at de 25 år, der er gået siden store dele af Danser med Drenge fandt sammen om Tøsedrengene, bliver fejret ved at hale forsangerinderne fra dengang op på scenen - yes, Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen i spidsen for endnu en nostalgisk, men ret tændt rundgang i "Vi var engang så tæt", "Indianer" og "Ud under åben himmel" (med en temmelig rusten og tyndslidt Henrik Stanley Møller, central placeret). Før Danser med Drenge-festen ruller videre.

Med sine knap tre timer på DVD og fem kvarter på CD må "Hallo hvor det koger" kunne stille en hvilken som helst pop-appetit.
"DER ER DØMT PAAAARTYYY ... ! " - (5 stjerner ud af 6) - af Lars Bro, DVD-venner -  8. marts 2005 - citat
Denne DVD-udgivelse burde vel næsten have heddet ”Danser med TøseDrenge”. Knap en fjerdedel af sangene gamle Tøsedrenge-sange, og besætningen er osse gamle Tøse-gengangere: Henrik Stanley Møller (keyb.) og Klaus Kjellerup (bass) er drivkræfterne i DmD og var det også i Tøsedrengene; til lejligheden (25 års pladejubilæum!!) havde man også indforskrevet Jan Sivertsen (trommer/perc) og frontsildene Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen. Alene dén sammensætning - af disse fem - råber PAAAAARTYYYYYY!!! Men resten af holdet på DmD’s holdkort er bestemt heller ikke at kimse ad: Rie Rasmussen (voc), Steffen Qwist (guit), Kasper Langkjær (trommer) og allestedsnærværende Morten Bolvig (keyb.). Jow, så er der sågu’ dømt fest! 

Og fest er lige nøjagtig hvad der var i RytmeHans på Skanderborg den 5. august 2004, både på scenen og i det store telt. Bandet havde en af de rigtig gode dage, båret frem af et meget entusiastisk og medlevende publikum (...) - og musikerne kan deres kram! Genhøret med alle de gamle sange gav - i hvert fald undertegnede - ”stå-hår” op og ned af ryggen, og mange af de nyere af DmD’s sange indeholder alt, hvad der skal til for at kunne opnå det samme med tiden. Ekstramaterialet er der meget af (...) det er både informativt og underholdende - og hylende skægt ind imellem.

Denne udgivelse skal have mine varmeste anbefalinger!

"MAN BLIR GLAD I LÅGET ... ! " - (6 stjerner ud af 6) - af Aino Bredtved, ON-Z.dk -  27. marts 2005 - citat

Læs hele anmeldelsen
Man fornemmer tydeligt den glæde de ’trykker den af’ med, og publikum trykker den af sammen med dem og det giver en helt særlig stemning. Sangene rykker og musikerne kan virkelig deres kram – DmD er et forrygende set-up med Rie Rasmussen på vokaler, Klaus Kjellerup som kapelmester og bassist, Henrik Stanley Møller på guitar og keyboard, Morten ”Oberst” Bolvig på keyboard, Steffen ”Pastoren” Qwist på guitar og sidst men ikke mindst (til gengæld yngst) Kasper Langkjær på trommer.

Ries stemme er nærmest et kapitel for sig, hun synger helt fantastisk og får i den grad publikum med, og selv da hun træder i baggrunden, så ”Tøse-pigerne” kan komme til, er det alligevel hende, man lægger mest mærke til – undertegnede gjorde i al fald – den stemme altså …Det var også skønt, at høre Tøsedrengenes gamle hits, og ærlig talt, sagt på godt dansk, man bli’r eddermame glad i låget af denne udgivelse – und dig selv at høre denne her, og sæt den endelig på, hvis du skal have P-A-R-T-Y, du kan være helt sikker på, at der ikke vil være nogen, der sidder stille!


"EN HIMMELSK OPLEVELSE" - (6 stjerner ud af 6) - af Jens Erik Olsen, UgeOlsen.dk -  21. marts 2005 - citat

Hele anmeldelsen
Årets udgivelse kommer efter min mening fra Danmarks bedste band Danser med Drenge. En himmelsk stjerneoplevelse af de store. Hallo, hvor det koger, hedder den, og jeg skal love for at jeg kom i kog i flere omgange. 25 års musik og sang i himmelske højder.

En dejlig pige med en himmelsk lyd, godt bakket op af de gennemmusikalske drenge med sans for både lyd og tekster. Klaus Kjellerup er en uovertruffen sangskriver godt hjulpet af Henrik Stanley Møller. Men heller ikke guitaristen Steffen Qwist og keyboardspilleren Morten Bolvig går man fejl af, og så den “nye unge” trommeslager Kasper Langkjær. Hver gang kameraet fokuserer på ham på DVD’en så kommer det dejlige og drengede smil frem. 

En fremragende udgivelse (...) Nu kan der endelig blive Danser med Drenge koncert året rundt. Tænk en gang at få lov til at se og høre superdejlige Rie Rasmussen til aftenkaffen året rundt - man må knibe sig i armen. Har du ikke allerede købt denne oplevelse, så skulle du unde dig selv og dine omgivelser med denne beskedne investering og få en kogende oplevelse for livet.